FOTO'S

MENU

WERKWIJZE

ERVARINGEN

INSPIRATIE

KOSTEN

06 - 52 66 77 16               info@ceremonica.nl

Jullie gaan trouwen!

 

Wat bijzonder en speciaal. Jullie zijn nu vast druk bezig met het organiseren van dé perfecte dag. Maar hoe gaat die dag eruit zien en hoe zal dit grote moment gevierd worden? Klein, groot, kleurrijk, romantisch, uitbundig, ingetogen: als het maar bij jullie past. Huwelijken worden tegenwoordig tot in de puntjes voorbereid en perfect georganiseerd. Dan wil je de keuze van de trouwambtenaar toch niet overlaten aan het toeval? Dat is namelijk hét grote moment van de dag. Het draait allemaal om dat ene woordje, JA! En dat keer twee natuurlijk! Kies daarom zelf je persoonlijke trouwambtenaar die de juiste sfeer weet te creëren als perfecte start van jullie mooie dag.

 

Op basis van jullie wensen en ideeën zorg ik voor een persoonlijke toespraak die je raakt, die herkenbaar is en een gevoel van verbinding creëert. Mijn trouwrede is warm, persoonlijk, fris, diepgaand en met humor. Met een lach en een traan. Geen toespraak is hetzelfde want ieder bruidspaar is uniek, dus iedere ceremonie is uniek!

Foto's

Werkwijze

Een mooie onvergetelijke ceremonie valt of staat met de klik die jullie met de trouwambtenaar hebben. Daarom starten we met een kennismakingsgesprek. Is de klik aanwezig dan kunnen we verder en zal ik zo’n 4-6 weken voorafgaande aan de grote dag bij jullie langskomen voor een uitgebreid gesprek. Hierin wil ik jullie leren kennen, weten wat jullie belangrijk vinden in het leven, horen wat jullie wensen en ideeën zijn én zal ik vooral veel vragen stellen. Daarna zullen we tussendoor nog regelmatig contact hebben.

 

Op de dag zelf zal ik tijdig aanwezig zijn en jullie een onvergetelijke ceremonie bezorgen! Wanneer de wens er is, kunnen we op een later moment altijd nog een keer telefonisch contact hebben om jullie beleving en ervaring te evalueren.

 

Aangezien ik niet meer in dienst ben van een gemeente, sluit ik alleen ceremoniële huwelijken. Met een ceremonieel huwelijk ben je helemaal vrij in je keuzes. De bruidsparen die ik trouw hebben de officiële handtekening vaak al op een eerder moment gezet of verzoeken mij om de ceremonie te leiden terwijl de babs van de gemeente het officiële gedeelte doet. Wil je hier meer over weten neem dan gerust contact met mij op.

Ervaringen

Inspiratie

Aan tips en ideeën voor jullie bruiloft geen tekort. Lees de magazines, google maar raak en scroll je suf op Pinterest. Misschien is het juist des te moeilijker om bij jezelf te blijven na al die mooie plaatjes en ideeën. Begin daarom eerst met het opschrijven van wat jullie belangrijk vinden tijdens de huwelijksdag. En kijk tijdens de voorbereidende maanden regelmatig even terug naar datgene wat jullie aan het begin voor ogen hadden. Hoeveel mensen wilden een klein intiem trouwfeest en eindigen handjes schuddend met een volle zaal. Blijf bij jezelf!

 

Ceremonieel huwelijk

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een ceremonieel huwelijk. De officiële handtekening bij de burgerlijke stand zet je vooraf aan de grote dag. En voor het ceremoniële huwelijk wordt een zelfstandig trouwambtenaar ingehuurd om jullie ten overstaan van de mensen ceremonieel te verbinden. Er kan zelfs nog getekend worden door de getuigen. Het voordeel hiervan is dat op jullie grote dag alles mogelijk is. Datum, tijd, plaats, duur, alles kan! In jullie eigen tuin of varend op een schip, je zit niet meer aan regels gebonden en je kunt kiezen voor datgene wat bij jullie past!

 

Say cheese!

De dag vliegt voorbij terwijl jullie volop genieten. Wat is het dan fijn dat je later steeds weer opnieuw kunt genieten terwijl je kijkt naar mooie foto’s of een video. Een goede fotograaf is daarbij erg belangrijk. Eentje die overal aanwezig is maar nergens opvalt. En denk er ook eens aan om de fotograaf tijdens het feest te laten fotograferen. Maak er dan een unplugged wedding van zodat de gasten hun telefoon zoveel mogelijk in hun zak of tas houden en vooral zullen feesten. Om de fotograaf te vinden die bij jullie past, kan je altijd eerst een gesprek aanvragen.

 

Naast foto’s zijn er tegenwoordige ook talloze mogelijkheden voor bewegend beeld. Zet op de feestdag een videozuil neer, dat zorgt voor hilarische scènes. Of boek een videograaf. Trouw je op een mooie buitenlocatie dan is het gebruik van drones geweldig voor mooie videobeelden.

 

Invulling trouwceremonie

Bij de trouwceremonie is zoveel mogelijk. Bijdrage van vrienden of familie, een kinderakte voor de minderjarige kinderen of live muziek. Kies ook daarin wat bij je past en uiteraard denk ik graag met jullie mee.

 

Foto’s op mijn website zijn gemaakt door:

Saskia Bruinsma: http://www.sasfotografie.nl

Sandra Gielesen: http://www.sandragielesen.nl

Johan Brouwer: http://www.fotografiejohanbrouwer.nl

Jolanda Siemonsma: http://www.jolandasiemonsmafotografie.nl

Kosten

Natuurlijk willen jullie weten wat een persoonlijk trouwambtenaar kost. Deze kosten zijn € 625,- (dit is inclusief 21% BTW, exclusief reiskosten € 0,40 per km). Deze kosten zijn exclusief de gemeentelijke leges. Voor toelichting hierover: mail of bel me gerust. Willen jullie in het buitenland trouwen, vraag dan een offerte aan.